Med en farverig børneparaply bliver regnvejret langt sjovere 

Danmark byder hvert år på mange regnvejrsdage, og det er sjældent en fryd at gå tur i vådt og koldt tøj. En paraply er derfor altid ideel at have lige ved hånden, og med en farverig børneparaply kan du forvandle en kedelig gåtur til en underholdende oplevelse.

Paraply til børn der skifter farver

Børn har brug for at lade fantasien løbe løbsk, og det kan du sagtens understøtte i selv den strideste omgang regn. På hjemmesiden Paraplybutik kan du få fingrene i en paraply til børn, der skifter farve, når den bliver våd. Du kan vælge mellem mange forskellige motiver – alt lige fra dinosaurer til de sejeste actionhelte – og der findes helt sikkert en børneparaply, der matcher barnets behov.

Du behøver ikke engang at vælge en paraply til børn, der kun byder på én farve. En ny type paraplyer er nemlig skabt med et bestemt stof, der gør, at motiverne skifer farve, når paraplyen bliver våd. Det vil sige, at dit barn kan gå rundt med en dinosaur over sig i neutrale lyse farver, men så snart dråberne rammer materialet, vil dinosauren blive grøn og blå og rød.

På den måde kan du rent faktisk skabe en forventingens glæde i barnet, så det fremover ikke afholder sig fra at bevæge sig ud i det fri, selvom det skulle begynde at regne.

Vælg en sikker børneparaply

Selvom en paraply kan virke uskyldig og ufarlig, er det dog alligevel vigtigt, at du overvejer, hvilken paraply dit barn skal gå rundt med. For dit barn bør have sin egen paraply; det giver barnet en følelse af at kunne stå på egne ben, og så motiverer du barnet til at opholde sig mere udenfor – også selvom det regner.

På hjemmesiden Paraplybutik kan du nemt finde en paraply til børn, og hvis du vælger én fra serien Malthe, kan du være helt sikker på, at der er tænkt grundigt over de sikkerhedsmæssige foranstaltninger. En finger kan for eksempel nemt komme i klemme i låsen, men med en god børneparaply fra Paraplybutik er du sikret, at dit barn får den bedste og mest børnevenlige oplevelse med paraplyen.

Når du handler ved Paraplybutik er der også mange penge at spare i forhold til de normale dagligvarebutikker. Du bliver budt på en bredt udvalg af børneparaplyer i forskellige prisklasser, og så er der endda fri fragt på alt over 150 kroner. Så det er bare hoppe ind og købe den helt rigtige paraply til dit barn.