Nyd en dejlig aften i selskab med den, du elsker

Der findes mange måder, hvorpå man kan pleje sit forhold. En af de bedste er ved at hygge om og pleje hinanden – hvis ikke hver dag så i hvert fald en gang i mellem. Det kan sommetider være svært at finde overskuddet i hverdagen, og det kan sommetider være svært at give sin partner den opmærksomhed, de i virkeligheden fortjener, når forholdet kører lidt på autopilot. Men det er vigtigt! Og det behøver slet ikke at være svært. Her kommer nogle gode, nemme måder, man kan pleje forholdet.

Giv jer tid til hinanden – lav eventuelt faste aftaler

Når man skal finde tiden til hinanden, er det virkelig vigtigt, at man prioriterer det – og eventuelt får lagt nogle helt faste aftaler ind i kalenderen, som man ikke kan udskyde eller rykke. Ofte har vi en tendens til at tage hinanden for givet, når vi har været sammen i længere tid, hvilket gør det nemt at nedprioriterer og aflyse planer – fordi partneren jo ’altid vil være der’. Men det er vigtigt ikke at tage hinanden for givet. Det er vigtigt at pleje og være der for hinanden, så det ikke kun er de praktiske opgaver i hverdagen, der bliver samarbejdet om – det var formentlig ikke de, man forelskede sig i, dengang man fandt sammen. Prioritér derfor hinanden og den fritid I har – så I også kan være kærester uden praktiske opgaver.

Lav en hyggeaften

En af de måder I kan vise hinanden, at I stadig elsker hinanden, er ved at arrangere en romantisk aften sammen. Det kan I gøre ved at lave noget god mad sammen, skænke hinanden et glas rødvin og sætte en god film på. Handl ind sammen og hyg jer med at lave maden, mens I lytter til noget god musik. Senere på aftenen kan I gøre badeværelset til et spa med plads til wellness, hvor I både får fodmassage, hører afslappende musik og tager et bad. Sæt efterfølgende jeres yndlingsfilm på i stuen og læg jer godt til rette under dynen i hinandens arme.

Bestil en forlænget weekend sammen

Hvis I skal gøre noget ekstra ud af tiden sammen, kan I bestille en forlænget weekend til en udenlandsk storby. Det er altid godt med luftforandring og en tur udenlands giver for det meste dejlige minder, og man har tid til at have gode snakke og tid til hinanden på en anden måde, end man har derhjemme. Bestil rejsen sammen eller overrask din partner – tre-fire dage udenlands og I vil med garanti være bare lidt tættere end før.